GO WASH samoposlužna autopraonica koja se pruža na 1000 m2 nudi posljednju riječ tehnologije, a otvorena je svakim danom 0-24 h. Autopraonica raspolaže sa 4 praoničkih bokseva, kako biste uz što manje čekanja mogli oprati Vaše vozilo.

Usluge koje možete koristiti kako biste Vašem vozilu pružili najbolju kvalitetu pranja su:

VANJSKO PRANJE VOZILA

Go Wash Gas oil nudi jednostavan način korištenja putem tri programa pranja koje možete odabrati na žetonjerama:

1. PRANJE vrućom vodom sa šamponom u mikro-prahu koji omekšava i skida tvrdokornu prljavštinu i mrlje od insekata te se intenzivno koristi do potpunog uklanjanja nečistoća s vozila, bez potrebe za korištenjem spužve i bez dodira s vozilom. Preporučamo na početku ciklusa kratko namočiti najprljavije dijelove vozila kako bi nečistoće omekšale (felge, kolone, mrlje od insekata i sl.) te krenuti temeljito prati vozilo od krova prema dolje i završiti pranje s najtvrdokornijim nečistoćama, po potrebi i sa manje udaljenosti, ali bez dugog zadržavanja na istoj poziciji (potrebno je pripaziti na mjestima gdje je lak auta eventualno oštećen). Program PRANJE se koristi oko 50% vremena od ukupnog vanjskog pranja vozila.

2. VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dali visoki sjaj te za postizanje efekta „klizanja“ vode i drugih nečistoća s karoserije, uslijed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto. Program VOSAK se koristi do 20% vremena od ukupnog vanjskog pranja.

3. ISPIRANJE se obavlja demineraliziranom, tj. osmoziranom vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom. Temeljito isprati vozilo od krova prema dnu, koristiti oko 30% vremena od ukupnog vanjskog pranja.

Osim tipki za odabir navedenih programa, na žetonjerama postoji display koji pokazuje preostale sekunde pranja koje su Vam na raspolaganju s obzirom na ubačeni iznos kovanica.

Napomene:

Za kvalitetno kompletno vanjsko pranje vozila potrebno je utrošiti 15-25 kn, ovisno o veličini i čistoći vozila.

Prilikom izmjene programa pranja, potrebno je dozvoliti oko 5 sekundi da se iz crijeva ispere prethodno korišteni program.

Tijekom korištenja svih programa, polugicu na mlaznici je potrebno držati stisnutu, a mlaznicu udaljiti oko 20 cm od vozila za najbolji učinak pranja.

Naši programi vanjskog pranja garantiraju Vam čist automobil bez mehaničkog kontakta, čime čuvate lak Vašeg automobila od nepotrebnih mikro-ogrebotina. Redovnim pranjem i održavanjem Vaš će automobil još dugo godina izgledati kao nov!

UNUTARNJE ODRŽAVANJE VOZILA

1. USISIVAČI

GO WASH ima instalirano 3 usisavača na 4 parkirnih mjesta. Usisivači su opremljeni snažnim motorima od 3 kW koji Vam jamče kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila.

2019 Gasoil | Web by Vemar